Kac Vegas 30stkas

Hot 30

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-07-29 22:11:38

Kamiś
Administrator
Liczba postów: 4
WindowsFirefox 61.0

Witajcie na forum drodzy Trzydziestkowicze

Siema,

Jak wspomniałem części z Was chciałbym, abyśmy 30stke spędzili we wspólnym doborowym gronie w jakimś odjechanym miejscu, najlepiej daleko od Polski w jakimś ciepłym miejscu.
Każdy zaproszony dostanie osobiście ode mnie konto, dzięki któremu będzie mógł z nami uczestniczyć w dyskusjach przygotowawczych.
Każdy dostanie osobiście [dblpt]) bo nie potrafię ustawić, aby każdy mógł zakładać sobie sam.

Nakreślę Wam wstępny plan, a resztę ważnych rzeczy zamieszczę w kolejnych wątkach.

Wyjazd planuję w roku 2020 jakoś czerwiec/lipiec/sierpień/wrzesień okres letni oczywiście woda ciepła i pogoda przedopisująca [dblpt])
Wstępne kraje jakie przychodzą mi na myśl, aby nie wydać fortuny to:
Czarnogóra - tani nocleg (o tym w kolejnych postach)
Chorwacja - bo jest piekna, średnio droga mam obcykane
Albania - bo jest mało znana i tania
Bułgaria - bo jest taia
jednakże dopuszczam do świadomości jeszcze Włochy bo to kierunek VIP exclusive.

Chciałbym, abyśmy wynajęli wille 10-20 osobową na 10dni. Wszystko zależy od ilości chętnych. Konieczna konieczność to kilka łazienek do pomieszczenia takiej ekipy. Każda para prywatna sypialnia, koniecznie duża jadalnia, grill, kuchnia - opcjonalnie basen (domy tej wielkości przeważnie go już posiadają).
Nie wiem jak z odległością od plaży, bo te najlepsze są usytuowane kilka kilometrów od plaży, ale przy takiej ilości ludzi wynajęcie 1 samochodu, aby zrobić ze 2-3 rundy nie będzie wielkim kosztem.
Część z Was posiada już pociechy, część z Was pewnie niedługo takowe stworzy, tak więc trzeba by poszukać czegoś przyjaznego dzieciom również, więc myślałem, aby było z dala od czegoś w rodzaju Mielna, a bardziej spokojna okolica. Imprezę zrobimy sobie sami [dblpt]).

To tyle na wstępniczaku, resztę rzeczy organizacyjnych znajdziecie w kolejnych postach i jeśli macie jakieś uwagi, pytania, sugestie piszcie.
Chciałbym, aby to doszło do skutku, a do tego trzeba waszych opinii i zaangażowania i kreatywności.

Gotowanie zostawcie mi [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum