Kac Vegas 30stkas

Hot 30

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-08-06 11:02:27

Kamiś
Administrator
Liczba postów: 4
WindowsFirefox 61.0

$$$$$$$$$$$$

Najważniejsza dla mnie rzecz, jaką póki co możemy podjąć.
Kontaktowałem się z większością z Was, odnośnie odkładania hajsu.
Podejrzewam, ze wyjazd wyjdzie ok 3-3.5k na głowę.
Wiem, że część z Was ma plany, chce kupić domy (w tym i ja), ma dzieci itd. 50zł od pary to nie jest wielki wydatek, na jaki każde z nas może sobie pozwolić.
Jeśli podejdziemy do tego tematu dostatecznie szybko, każda para odłoży na 30stkowe wakacje, 1100zł, do marca 2020. Razem zbierzemy ponad 5000zł, co daje nam lokum niemal za darmo, lub za pół ceny.
Jak wspominałem [dblpt]) naprawdę mi zależy na tym i jestem super nagrzany na to, bo mogą być to wakacje życia.
Łatwiej odłożyć 5000zł we dwójkę niż 6000zł czy 7000zł. Każda złotóweczka się liczy.
Proponuję tak więc, aby każdy przelewał na moje konto MBank 50zł miesięcznie, chyba, ze chcemy więcej [dblpt]) i tak oto odłożymy spoko hajsik małymi kroczkami, co ułatwi nam podjęcie ostatecznej decyzji bliżej terminu. Pieniądze będą bezpieczne na moim E-koncie Mbank. Nie mam do niego karty więc ich nie wypłacę, mieszkam w UK, więc złotówki mi nie potrzebne. Co miesiąc mogę Was powiadamiać załączając wyciąg z konta.
Jeśli, każdy będzie się powaznie podpisywał na przelewach, nie ma problemu ze zwrotem hajsu, w razie nieoczekiwanych spraw.
Myślę, że to dobra opcja.
Dajcie znać

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum